Vidensdatabase

Opsætning af mail i outlook 2010

Få at sætte din mail op i Outlook 2010 skal du følge følgende guide.

1. Åben Microsoft Office Outlook.
  2. Gå til File > Info > Add Account
  3. Vælg checkboxen Manually configure server settings or additional server types. Tryk Next.
  4. Vælg Internet E-mail og klik Next.
  5. Skriv følgende:
    • Dit navn.
    • Din email adresse.
    • Account type. Hvis du ønsker at beholde kopier af dine beskeder på serveren, vælg IMAP. Ellers bør du vælge POP3.
    • Incoming mail server. Skriv dit domænenavn eks, example.com.
    • Outgoing mail server (SMTP). Skriv dit domænenavn. Eks., example.com.
    • User Name. Skriv din fulde email-adresse. Eks: johndoe@example.com.
    • Password. Skriv det password som blev oprettet sammen med din mailadresse
    • Require logon using Secure Password Authentication (SPA). Denne skal ikke afkrydses
  6. Klik More Settings, åben Outgoing Server tab og afkryds My outgoing server (SMTP) requires authentication.
  7. Klik Next.
  8. Klik Finish.
  • Email, SSL