Vidensdatabase

Læs mail fra webmail

Hvis du ikke har adgang til en mailklient, så kan du læse/skrive mails direkte fra vores webmail.

Fra en webbrowser, gå til URL webmail.example.com, hvor example.com er internet-adressen til din webside.

Du vil blive bedt om at logge dig ind, her skal du skrive din fulde e-mail adresse some username (eks., mail@example.com), og skrive det password som blev oprettet sammen mail mailoprettelsen.
  • Email, SSL